Planinsko društvo Podbrdo    

            

Zadnji vpis v obvestila - Poslano od: darkdog - Ponedeljek, 01 Junij 2020 20:17
KOČA NA ČRNI PRSTI JE ODPRTA / CRNA PRST HUNT IS OPEN
Novice

Novice->Obvestila->PD Podbrdo na občnem zboru PD Bohinjska Bistrica   
PD Podbrdo na občnem zboru PD Bohinjska Bistrica

Predsednik Tomaž Štenkler obiskal občni zbor PD Bohinjska Bistrica

Predsednik PD Podbrdo Tomaž Štenkler se je v petek, 9. 3. 2018, udeležil občnega zbora PD Bohinjska Bistrica. V imenu planincev PD Podbrdo je pozdravil občni zbor ter pohvalil delo društva.

http://www.pdpodbrdo.si/index.php?ind=pdgallery&op=show_pictures&id=177

Beri dalje...Predal je tudi zahvalo TD Podbrdo za zgledno sodelovanje GRS pri organizaciji Podbrdo trali runnig festivala.l

Iz poročil je bilo razbrati, da se sosednje planinsko društvo lahko pohvali z dobrim delovanjem vseh sekcij. Izpostaviti gre predvsem delo z mladino ter v letu 2017 izvedeno večjo investicijo na Orožnovi koči za Liscem. Uredili so sistem pitne vode.

Pomembna pridobitev Bohinjske Bistrice je tudi velika plezalna stena v šotoru Kampa Pri Danici, ki sta jo financirala Občina Bohinjska Bistrica in Fundacija za šport.

Plezanje v steni za javnost trenutno poteka ob četrtkih od 19:30 do 21:00 ter ob nedeljah od 18:00 do 20:00. Za dodatne informacije pokličite Kamp Danica.

V nadaljevanju je tekla beseda predvsem o izboljšanju sodelovanja med društvi ter skupni promociji Orožnove Koče in Koče na Črni prsti.

V zvezi s tem je bil oblikovan dogovor o skupni promociji Bohinjske planinske poti in akcije Na obisk na Črno prst, ki bosta podprti z izmenjavo promocijskega gradiva.

Steklo bo tudi sodelovanje pri vsakoletnemu turnem smuku s Črne prsti, ki bo v primeru ugodnega vremena na velikonočni ponedeljek, 02.04.2018.

Načrt za v prihodnje je vzpostavitev tematske poti, ki bi potekala iz Bohinjske Bistrice mimo Orožnove koče in preko Črne prsti v Podbrdo.

Dogovorili smo se, da se še pred spomladjo dobimo na skupnem srečanju ter načrt  sodelovanja podrobneje oblikujemo.

Zapisal:Tomaž Štenkler, Predsednik PD Podbrdo
od alenkazgaga, Ponedeljek, 12 Marec 2018 23:54, Vpiši svoj komentar(0)
 


Izdelava spletne strani: MINK
Stran zgenerirana v 0.01339 sekundah z 12 poizvedb v bazi

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...