Spoštovani HARMONIKAŠI,

Vabimo vas, da se pridružite NAVIJAŠKI EKIPI HARMONIKAŠEV 30GORSKEGA TEKA IVANA ANDERLETA NA ČRNO PRST, ki velja za prvi organiziran gorski tek v Sloveniji! Organizator je Planinsko društvo Podbrdo v sodelovanju z Občino Tolmin, GRS postaja Tolmin in Atletska zveza Slovenije – Gorski teki Slovenije.

Letos obeležujemo že jubilejno 30. izvedbo tega športnega dogodka. Veseli bomo, če boste lahko z nami prispevali vaš edinstven glasbeni talent ter vzdušje s harmoniko ter tako dvigovali navijaško vzdušje skupaj za ostalimi navijači na startu (od 8.30 ure dalje), ob progi ali cilju ter skupaj zaključili dan na razglasitvi rezultatov (od 13. dalje).

Vaša glasba bo spremljala tekače na njihovi zahtevni poti iz Podbrda proti cilju h Domu Zorka Jelinčiča na Črni prsti,  dodajala jim energijo in jim dajala vzpodbudo, da premagajo izzive gorskega teka. Ob progi se prepustite lepim razgledom na sosednje hribe, ki bodo zagotovo navdihnili tako vas kot tudi tekače.

Vsak harmonikaš, ki se bo pridružil naši IZJEMNI NAVIJAŠKI EKIP 30. GORSKEGA TEKA IVANA ANDERLETA NA ČRNO PRST, bo prejel posebno darilo  /paket kot zahvalo za sodelovanje. Poleg tega bo poskrbljeno za hrano in pijačo med dogodkom, da boste polni energije in dobro razpoloženi.

Veseli bomo, če boste vabilo posredovali naprej, prijatelju, ki igra na harmoniko.

Podrobnosti o dogodku:

  • Datum: sobota, 2. september 2023
  • Kraj: Podbrdo, Slovenija
  • Start teka: 9. uri
  • Pot: Iz Podbrda na Črno prst
  • Čas dogodka: od 8.30  do 14.00 (oz. do zaključka podelitve)
  • Informacije ter potrditev udeležbe: 041 601 248, pdpodbrdo.obvestila@gmail.com

Razpis in prijava teka: https://pdpodbrdo.si/gorski-tek-na-crno-prst/

Prosimo, da potrdite svojo udeležbo do vključno ponedeljka, 28. avgusta 2023, da lahko ustrezno načrtujemo dogodek in darila.

Veselimo se vaše prisotnosti, da skupaj ustvarimo nepozabno vzdušje na tem gorskem teku. Skupaj z ostalimi navijači ob progi bomo navduševali tekače in jim pomagali doseči cilj.

HVALA VAM ZA VAŠO STRAST DO GLASBE IN SODELOVANJE!

Lepo pozdravljeni,

PLANINSKO DRUŠTVO PODBRDO

 

Planinsko društvo Podbrdo

Obvestila

Podbrdo 73a

5243 Podbrdo

http://www.pdpodbrdo.si/

https://www.facebook.com/Planinsko-dru%C5%A1tvo-Podbrdo-1116481018445109/